donderdag 22 oktober 2015

op naar het bos!

Efe had vakantieronde vandaag en hij had een heleboel leuke voorwerpen meegebracht : een vlag van Turkije, zijn zwembandjes, een pet tegen de zon en nog veel meer. Efe vertelde wat hij allemaal gedaan had en dat hij zijn oma gezien had in Turkije maar vooral dat hij haar heel erg miste! Efe, je hebt dat super goed gedaan! Er kwam ook nog een onderzoekje uit deze ronde. Cristian wilde weten wat kwallen eigenlijk zijn. Dat gaan we binnenkort onderzoeken!









Na de ronde kregen we allemaal een papier Hoedje van Amanda. We moesten er allemaal leuke opdrachten mee doen : op je hoofd zetten, onder de tafel, in je linkerhand,... We wilden eigenlijk graag weten hoe je zo een papieren hoedje maakt en dat is dus een leuk plan voor morgen.





Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we gewerkt en gespeeld in de hoeken. Bij het hout lagen er ook veel touwen en andere voorwerpen zodat we nog meer konden bouwen, er was een leuke stempelhoek waar we woordjes moesten stempelen en in de creahoek werkten we samen om een naambord te maken voor onze boom die we morgen gaan planten.











Voor we gingen eten hebben we nog enkele hele leuke spelletjes gespeeld in de kring en kozen we ons atelier voor morgen.







Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten gingen we samen met de kas van Anouk op stap naar het bos. Daar moesten we allerlei opdrachten uitvoeren. Jammer van de regen die we hadden op de terugweg maar gelukkig kregen we allemaal een lekker stukje cake en chocolademelk van Anita en Amanda.
Dank je wel aan alle (groot)ouders die mee komen wandelen zijn vandaag!








































Morgen is ons eerste atelier! Spannend hé :)

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten