vrijdag 2 oktober 2015

dierendag en forum

Wat een leuke ochtend vandaag! Omdat het dit weekend Wereld dierendag is mocht iedereen die dat wou of kon zijn diertje mee naar school brengen. Er waren ook kleuters die een foto of een knuffel bij hadden, dat mocht natuurlijk ook! Emre had zijn schildpad bij, Cristian zijn vis, Ellie haar konijn, Jesper ook zijn konijn, Joppe ook zijn konijn, Morgana haar hondje, Lorena haar hondje en Enes zijn grote hond, Dylan had zijn Mickey MOUSE bij ;) en Amber had een heel leuk filmpje van haar kat die een trucje kon meegebracht. Super leuk al die diertjes! We hebben met de hele school nog een leuke foto genomen van alle diertjes en hun baasjes.
Dank je wel aan alle (groot)ouders die al deze moeite gedaan hebben!













In de klas keken we ook naar Karrewiet en daar zagen we een filmpje van hoe sommige dieren hun prooi vangen, dat was toch ook wel spectaculair hoor!



Na deze 2 leuke rondes was het even vrije werktijd. Maar in de hoekjes lagen allemaal dierenopdrachten. Je kon een vrije tekst over je dier maken, een puzzel waar je het voorste deel met het achterste deel van een dier moest samen brengen, een tekening waar je de cijfers moest verbinden of dierenkronen maken.  Vooral dat laatste had veel succes.

Na het eetmoment en de kleine speeltijd hebben veel kleuters een dierenkroon gemaakt. We werkten en speelden samen tot het tijd was om te gaan turnen met Anouk.























Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten hebben we ons liedje nog enkele keren geoefend. Het ging heel erg goed! Daarna hadden we even vrije werktijd in de hoekjes terwijl Kristie onze tentoonstelling klaar maakte.






















Om 15u00 was het dan forum en wij mochten die deze keer invullen. We zongen uit volle borst ons liedje mee, zongen voor de jarigen van de maand september en nodigden iedereen uit voor onze tentoonstelling. Hopelijk hebben jullie er allemaal van genoten!










Ik heb nog steeds niet van iedereen de medische steekkaart voor het kamp ontvangen. Kunnen jullie dat aub volgende week in orde brengen? Alvast bedankt!



Geniet van jullie weekend en tot maandag, dan gaan we namiddag naar toneel :)

Kristie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten