donderdag 29 oktober 2015

sport is top!

We begonnen vandaag niet in de klas maar we gingen met de auto's naar het sportcentrum. Want daar was het sportdag voor alle derde kleuterklassertjes van Genk. Via een doorschrijfsysteem konden we 13 leuke dingen doen : van evenwichtsoefeningen, tot kringspelletjes, tennissen met ballonnen, stappen op loopklossen en springen op het springkasteel. Het werd een leuke en vermoeiende voormiddag.

DANK JE WEL AAN ALLE (GROOT)OUDERS DIE HEBBEN GEREDEN! DANKZIJ JULLIE ZIJN WE ER TOCH GERAAKT VANDAAG!


















































's Middags was er nog soep op school.  Na de boterhammen en de grote speeltijd kwamen we terug in de klas. Kristie heeft de verhalendoos open gedaan en alle leuke vrije teksten voorgelezen. Heel tof!

Daarna zijn we begonnen met te tekenen voor Jesper. Hij is morgen jarig maar morgen gaat het al heel erg druk zijn met zijn feestje en Halloween. Daarom dat we ons al een beetje voorbereid hebben :)






We maakten ook een kaartje met lippenstiftkusjes voor Carmen want zij was wel jarig vandaag. Tijdens het forum om 15u00 hebben we haar geroepen. Alle klassen hadden iets gemaakt voor haar : tekeningen, gedichtjes en zelfs een toneelstukje.
Daarna hebben nog gezongen voor alle jarigen van de maand oktober.











Morgen is het dus dubbel feest. Eerst Jesper zijn verjaardag en daarna is het halloweenfeest. Iedereen mag dus verkleed naar school komen morgen! Benieuwd of we mekaar nog gaan herkennen :)

We hebben onze lettermapjes ook al mee. Maar dat is voor na de vakantie. Omdat het morgen veel te druk gaat zijn hebben we dit vandaag al meegenomen!

Tot morgen allemaal!

Kristie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten