donderdag 29 januari 2015

coole kijkdozen en een originele muziekronde

Deze voormiddag was een beetje chaotischer dan anders. Omdat de schoolfotograaf kwam en we ook nog een uurtje turnen hadden was het een in en uit geloop in onze klas. We begonnen met een kort onthaalmoment in de kring maar al snel mochten we naar de fotograaf gaan.

Daarna was het tijd om te gaan turnen met Dieuwke.

Na de speeltijd heeft een groepje kinderen gewerkt aan hun attributen om in de kijkdoos te steken. De andere kleuters speelden in de hoekjes. De voormiddag was echt heel snel om.













Na de boterhammentijd en de kleine speeltijd hebben we een originele muziekronde gehad. Yana was aan de beurt en ze had een liedje op stick bij. Het was een heel tof liedje van Queen. Ze vertelde erbij dat ze ook gedanst had op dat liedje en dat daar een filmpje van was. Dat hebben we dan even opgezocht op YouTube. Het was super tof om onze Yana in het filmpje te zien! Heel goed gedaan Yana!






Hierna hebben we allemaal onze kijkdozen afgewerkt. Er werd gekleurd, geknipt, geplakt en gekeken. De kijkdozen mochten allemaal mee naar huis. Kijk er maar in, ze zijn echt knap!

























Tijdens de afsluitronde las Kristie nog een verhaal voor uit het pakket van de Kinder- en jeugdjury Vlaanderen.


We willen morgen onze 'letter R-weken' origineel afsluiten en daarom gaan we werken rond de kleuren Rood en Roze. Wie kan en wil mag in 1 ( of allebei) van deze kleuren naar school komen!

Tot morgen allemaal. Ik kom zeker in het Rood morgen ;)

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten