maandag 3 november 2014

een nieuwe letter en een contract


Een nieuwe maand, een nieuwe week, een nieuwe letter. We zijn de dag begonnen met de nieuwe letter 'n'. Er waren een heleboel kleuters die iets hadden meegebracht dat begint met de letter 'n'. Alles staat in de letterkast. We wilden Nath er ook instoppen maar we hebben toch maar een foto van haar gezocht ;)
Als je nog iets hebt mag je het zeker meebrengen!



















Tijdens de brije werktijd werd en veel gespeeld, in de techniekhoek gewerkt, met de poppen en de barbies gespeeld en met de blokken gebouwd.






 Als je je lettermap nog thuis hebt mag je die ook terug meebrengen naar de klas.
 Na de speeltijd hebben we allemaal iets getekend dat begint met de letter 'n'. Alles werd in het letterboek geplakt.
Het is weer een mooi stukje geworden!











 Omdat we merkten dat onze schuifjes toch wel vol aan het geraken waren, hebben we onze naam gestempeld op grote enveloppen en daar alles ingestoken wat in ons schuifje zat. Als het af was mochten we het mee naar huis nemen.







Namiddag heeft Kristie ons het eerste echte contact laten zien. We bespraken de werking hiervan en mochten beginnen met werken. Volgende week vrijdag moet het af zijn. Het zijn wat meer dagen omdat het de eerste keer is dat we hiermee gaan werken.











 Omdat er enkele kleuters Nagellak hadden meegebracht wilden we dat natuurlijk eens doen. We gaan dat woensdag doen maar laat me even weten of het mag van jullie!
De kleuters mogen ook nog andere nagellak meebrengen als ze die hebben.

Donderdag gaan we naar het toneel. We gaan met de bus, dus we hebben geen vervoer nodig.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten