vrijdag 7 november 2014

de stand van de zon en de eerste ateliers!

We hebben er weer een hele leuke dag opzitten. We zijn begonnen met de actuaronde en keken samen Karrewiet.



Nadien hebben Ata en Yana hun onderzoek van de stand van de zon kunnen voorstellen. Ze legden ons uit wanneer de zon opkomt en wanneer ze onder gaat. Heel goed gedaan allebei!





Na het eetmoment en de kleine speeltijd hebben we eens gekeken wie er goed opgelet had tijdens de voorstelling van het onderzoek. We moesten de 4 prentjes van de zon uitknippen en in de juiste volgorde plakken. En Kristie zag dat iedereen het heel goed gedaan had :) We hebben dus veel bijgeleerd deze voormiddag!












Onze boom in november.

Al snel was het tijd om te gaan turnen met Anouk.

Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten hadden we de eerste ateliers op school. Iedereen had deze week al gekozen welk atelier ze wilden doen. Je kon kiezen tussen knutselen, koken, drukken, techniek, schooltuin, dans en drama en muziek. We zaten dus deze namiddag allemaal in andere klassen. Voor foto's kan je dus op de andere blog gaan kijken of je ons kan vinden :)
Koken was bij Kirsten en Marjan, knutselen was bij Ingrid en Linda, techniek was bij Ann, drama/muziek was bij Nath/Marijke/Bart, dans was bij Rabia, schooltuin was bij Martine en drukken was bij Anouk en Kristie.




























Geniet allemaal van een fijn verlengd weekend en we zien mekaar woensdag terug!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten