vrijdag 21 november 2014

ons schoentje staat klaar

Tijdens Karrewiet ging het vooral over de rechten van het kind. Na de uitzending hebben we samen enkele rechten besproken en rechten gezocht waarvan wij vonden dat we er 'recht' op hadden :)





Na de actuaronde kwam de papa van Arke (KO2) zeggen dat we eens een kijkje mochten komen nemen in hun mobilhome. Dat vonden we natuurlijk heel tof! We hebben veel vragen gesteld en leuke dingen gezien. Dank je wel Arke voor deze fijne rondleiding!









Terug in de klas hebben we nog eventjes in de hoekjes gespeeld.




Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we een tekening of een brief voor Sinterklaas gemaakt. We wilden onze schoen zetten maar we kunnen natuurlijk geen lege schoen zetten voor de Sint hé! Iedereen zorgde dat er iets moois in de schoen zat.











Als snel was het tijd om te turnen met Anouk. En daarna voor de boterhammen en de grote speeltijd buiten.

Na de middag was het rode werktijd. We werkten onze brief af, we werkten ons contract af en we oefende nog in het veters binden. Lander heeft vandaag ook zijn veterdiploma gehaald. Het laatste kwartier mocht, wie dat wilde, een stukje van de film 'Waar is het paard van Sinterklaas' kijken. Wie dat niet wilde speelde rustig in de hoekjes.

Ilyana liet ook nog een hele leuke kalender zien. En!!!!!! We vonden een Spiekpietje in onze klas!!!



Tijdens de afsluitronde kregen we ook nog allemaal een diploma van Lotje. Iedereen heeft van de heksenwandeling een individueel diploma gekregen en ze zijn heel mooi!

Fijn weekend allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten