woensdag 26 november 2014

De grote voorleesdag

We zijn gestart met allerlei Sinterklaasliedjes te zingen. Lander had een mooi sinterklaasboek bij en daar stonden veel liedjes in. We hebben ze allemaal gezongen :)



Daarna hebben we een toonmoment gehouden of als je iets wou vertellen kon dat ook nog.

We konden niet zo lang in de hoekjes spelen want na de speeltijd begon de Grote voorleesdag. Maar het was wel gezellig in de klas. Ilyana, Jasmijn en Kaat hebben een paddenstoelenboekje gemaakt met veel informatie over paddenstoelen in. Morgen werken ze het verder af. Jade liet aan andere kleuters zien hoe ze kon haken. En er werd ook veel gebouwd in de klas.












Na de speeltijd verzamelden we allemaal samen in de speelzaal Daar werden we in groepjes verdeeld en mochten we gaan luisteren naar mooie verhaaltjes. Er waren mama's, papa's, oma's en bommi's die kwamen voorlezen. Van de peuters tot het vierde leerjaar werd er voorgelezen. Iedereen heeft ervan genoten. de voorlezers kregen nadien nog een lekkere tas koffie aangeboden van de school. Dank je wel aan alle voorlezers. Dankzij jullie hulp hebben de kinderen weer een heel fijn moment mogen beleven op school.
Lieve gaat namiddag in de opvang ook nog voorlezen aan de kinderen daar.

































Er kwam ook een Mevrouw van de Stad Genk langs met een cadeautje voor onze klas. We hebben meegedaan aan de wedstrijd van de Limburghal maar spijtig genoeg hebben we niet gewonnen :( Maar we hebben wel een leuk en lekker troostcadeau gekregen met een brief erbij. Dit ga ik morgen aan de kinderen laten zien , want dat weten ze nog niet ;)



Thieme mag morgen muziek meebrengen voor de muziekronde.

Tot morgen allemaal!

Kristie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten