donderdag 6 november 2014

STELTENLOPER

Vandaag zijn we de dag begonnen met een korte kring. We hebben de kalenders gedaan en de kinderen die iets hadden meegebracht mochten het laten zien. De vakantieronde van Emani hebben we verzet naar direct na de middag. Dit omdat de bus ons al om half10 kwam halen om naar Cmine te gaan. Daar hebben we genoten van een mooie toneelvoorstelling : Steltenloper. Het was wel speciaal. We mochten allemaal mee op het podium en er werd niet gesproken tijdens de voorstelling. We keken en genoten! Het was echt heel mooi!



Terug in de klas hebben we allemaal verteld wat we zo tof vonden aan de voorstelling en wat we ervan onthouden hadden. Iedereen heeft dan een tekening gemaakt over de Steltenloper.















Na de boterhammen en de grote speeltijd mocht Emani haar vakantieronde doen. Ze had een cd-rom meegebracht met allemaal mooie foto's van haar vakantie in Italiƫ. Heel goed gedaan Emani!




Daarna mochten we spelen in de hoekjes. Er was nieuw bouwmateriaal en ook nieuwe bouwkaartjes. Enkele meisjes hebben zich een hele tijd geamuseerd met knutselen met kosteloos materiaal. Morgen willen ze hier graag aan verder werken!


















Kristie las tijdens de afsluitronde een verhaal van 2 prinsesjes voor. En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Morgennamiddag hebben we ons eerste atelier op school!

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten