woensdag 5 november 2014

De N van Nagels en Nagellak

Naar deze dag hadden enkele meisjes uitgekeken :) Vandaag gingen we nagels lakken!
Maar eerst was het de beurt aan Lucas. Hij had leuke foto's meegebracht voor de fotoronde. Hij vertelde bij elke foto waar het was en wat ze daar deden. Heel goed gedaan Lucas!






Tijdens het toonmoment liet Jade 2 vlaggen zien die in de letterkast mochten! Het was de vlag van Nederland en die van Noorwegen! Hoe tof Jade! We zagen ook dat de vlaggen ook dezelfde kleuren hadden maar wel een andere vorm hadden.






Na dit alles zijn we begonnen met een leuke activiteit. We hadden maandag gevonden dat de N de eerste letter van Nagels was maar ook van Nagellak. Daarom was het een leuk idee om onze Nagels eens te lakken met Nagellak! Alle meisjes waren heel enthousiast. De jongens wilden toch liever niet ;) Kijk maar eens hoe mooi onze nagels geworden zijn!














Ondertussen hebben enkele jongens hun N van Nest geknutseld in de creahoek en speelden andere kleuters in de hoekjes.









Het fruit van vandaag waren lekkere sappige appels.


Na de speeltijd hebben we nog verder gewerkt aan onze knutselwerkjes en hebben andere kleuters ook zelf geknutseld en gekleurd.





Gisteren zat er ook een briefje in de boekentas i.v.m. de voorleesdag op woensdag 26 november. Wil jij (of grootouders, tantes, nonkels, buren,...) een verhaaltje komen voorlezen, schrijf je naam dan op de lijst die op het wit bord hangt. We gaan hier met de hele school aan meedoen. Hopelijk kunnen jullie ook!


Emani mag morgen zorgen voor de vakantieronde. En morgenvoormiddag gaan we ook naar toneel! Weer een leuke dag in het vooruitzicht dus :)

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten