vrijdag 18 oktober 2013

ons eerste schoolatelier

Wat een fijn einde van de schoolweek! Eerst hadden we actuaronde in de klas. Het was toch geen gemakkelijke aflevering vandaag. We hebben wel het stukje over de doeldelzak onthouden.
Alexander liet zijn boek en zijn koralen zien. Een heel fijn boek!

Daarna hebben we naar het filmpje van Slimme Lotje gekeken. We mochten het even lenen van Jade van Nath haar klas. Toen was het tijd om fruit te eten en buiten te spelen.
Na de speeltijd hebben we een uurtje geturnd met Anouk.

Terug in de klas kon wie dat wilde een spookje maken met isomovlokjes. De andere kleuters hebben in de hoekjes gespeeld of in hun contract gewerkt. Er zijn al enkele kleuters klaar met hun contract. Maandag krijgen ze het dan mee naar huis.

















Na de boterhammentijd en de middagspeeltijd was het tijd voor ons eerste schoolatelier van dit schooljaar. We werken dit jaar met talenteneilanden. Op voorhand hebben we een eiland mogen kiezen. We konden kiezen tussen : techniek, koken, dansen, drama- en muziek, knutselen en drukken. Het was heel druk deze namiddag omdat we hier met de hele school aan meewerken maar het was wel reuze gezellig! Dank je wel ook aan alle ouders die hieraan mee gewerkt hebben. Vrijdag 6 december hebben we ons volgend schoolatelier. Dan kiest iedereen een ander eiland. De bedoeling is dat iedereen alle eilanden gedaan heeft op het einde van dit schooljaar.
Hieronder enkele foto's van het drukken. Op de website komen alle foto's van alle ateliers. Zeker eens gaan kijken binnenkort!




















Niet vergeten : MAANDAG ZWEMMEN!!!
Fijn weekend allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten