woensdag 2 oktober 2013

letterrupsen

Yarne had vandaag niet 1 foto maar een hele kalender meegebracht voor de fotoronde. Bij eke maand hoorde een leuke foto. Yarne vertelde enthousiast wie er allemaal opstond en wat ze aan het doen waren. Dank je wel voor deze leuke foto's Yarne :)


Na de fotoronde hebben we het even gehad over onze deelname bij de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. We hadden een gesprekje over wat dat is 'jury' zijn, we hebben alle boeken even bekeken en op de agenda gezocht naar de datum dat ze terug binnen moeten. We vinden het allemaal heel spannend dat we mogen meedoen.

Hierna zijn we begonnen aan onze letterrupsen. Aan de hand van onze naamkaartjes moesten we uit een doosje de letters van onze naam zoeken en die in de juiste volgorde leggen. Daarna hebben we ze aan mekaar geplakt en er een gezichtje aan gemaakt. Dan was onze letterrups klaar. Onze creahoek ziet er u wel heel mooi uit met al die letterrupsen :)
Ook na de speeltijd hebben we hieraan verder gewerkt.
Kristie had ook nog een naamschrijfboekje gemaakt voor iedereen. Daarin konden we onze naam leren schrijven. De afspraak is dat het eind deze maand klaar is.



















Als afsluitronde heeft Kristie het eerste boek voorgelezen. Dat was : 'Nog een keer!'. We vonden dit boek al heel erg leuk! Benieuwd naar de volgende boeken :)



Rebeka mag morgen muziek meebrengen voor de muziekronde.

We hebben ook een 'nieuwtje' in de klas. Elke dag zal er een opruimkampioen verkozen worden. Dat is diegene die die dag echt super goed zijn best gedaan heeft om onze klas terug netjes te maken. De opruimkampioen krijgt dan de 'opruimkapioenmedaille' om en mag pronken op onze blog :)

Omdat gisteren de opruimkampioenmedaille nog niet klaar was maar Janneke wel als onze opruimkampioen was in de klas, mocht ze vandaag zeker ook pronken  :)
Vandaag was Alexander onze opruimkampioen.
Dikke duim allebei!



Morgen en overmorgen is Anouk in de klas. Ik heb dan EHBO cursus. Wie weet zie ik je zaterdag op onze pastadag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten