dinsdag 22 oktober 2013

Heksenwandeling

Toen we op school kwamen vanmorgen zag iedereen er echt wel griezelig uit. We zagen mooie heksen, tovenaars en andere mooie Halloweentjes.
Samen met de klas van Nath en enkele (groot)ouders zijn we te voet naar de Maten vertrokken. De kleuters van Ann zijn met auto's naar De Maten gekomen.
In de Maten hebben we geluisterd naar een griezelig verhaaltje van de mama van Karell. Nadien hebben we gesmuld van heerlijke heksenvingerkoekjes.
Nadat we terug een stukje gewandeld hebben mochten we proeven van echte heksendrankjes en lekkere pannenkoeken.
Toen we terug op school aankwamen zagen we een prachtig versierde Haloweentent. Iedereen mocht smullen van heerlijke pompoensoep, heksenvingers die je moest doppen in heksenbloed, worstenbroodjes, gekleurde drankjes en andere lekkere Haloweenhapjes.

We hebben geen boterhammen gegeten omdat we ons buikje al helemaal rond gegeten hadden in het bos en aan het tentje.

Een hele dikke DANK JE WEL aan ALLE (groot)ouders die ermee voor gezorgd hebben dat deze heksenwandeling zo een succes was : dank je wel voor de hulp, het lekkere eten, de fijne begeleiding en alles wat erbij komt!

Nadien hebben we nog een beetje van het mooie weer genoten en hebben we wat langer buiten gespeeld. Na de middagspeeltijd hebben we eerst geturnd met Anouk. Het zou dus best kunnen dat we goed gaan slapen vannacht :)

Terug in de klas moesten we nog 1 opdracht uitvoeren om ons heksendiploma te krijgen. We moesten een heksentekening heel mooi kleuren en daarna kreeg je een heksendiploma. Iedereen heeft het mee naar huis gekregen.

Morgen gaan we stemmen voor de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen.

Tot morgen allemaal!





































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten