maandag 21 oktober 2013

kookworkshops en zwemmen

De week is heel erg leuk begonnen vandaag. Na de praatronde lieten verschillende kleuters zien wat ze hadden meegebracht. We hadden bananen, mandarijnen, een komkommer en een grote pompoen. Kristie legde ons uit dat we kookworkshops gingen doen. We verdeelde ons in 3 groepen. 1 groep ging pompoensoep maken met Dilek, een andere groep ging kleine pompoenen maken van mandarijnen en komkommer en nog een andere groep ging spookjes maken van bananen.
Er werd weer hard gewerkt en gekookt deze voormiddag. Omdat er zelfs nog tijd over was hebben enkele kleuters nog heksenvingers gemaakt voor bij de soep.
We hebben lekker gesmuld van alles.

Dank je wel aan alle ouders die iets meegegeven hebben en dank je wel Dilek voor de hulp vandaag.


























Toen was het tijd om te gaan zwemmen. Iets waar we ook heel erg naar uit keken. Met de bus vertrokken we samen met de eerste graad. We hebben leuk gespeeld en gezwommen in het zwembad.
Dank je wel aan alle ouders die ook namiddag zijn mee geweest naar het zwembad. Zonder jullie hulp kunnen we niet gaan zwemmen.



Morgen gaan we op heksenwandeling. niet vergeten: VERKLEED NAAR SCHOOL KOMEN!!!!!
Ook de (groot)ouders die mee wandelen hé :)

Tot morgen allemaal!

1 opmerking:

  1. Superlekkere Halloweenhapjes precies ! Dat zal wel dat Yarne zijn boterhammen niet zo goed gegeten had ! Alleen jammer dat ik niets heb kunnen meegeven, dat moet ik gemist hebben ...

    BeantwoordenVerwijderen