donderdag 10 oktober 2013

Jeff is 5 jaar!

Het was een feestdagje vandaag want onze Jeff was jarig! Hij werd vandaag 5 jaar. GELUKKIGE VERJAARDAG JEFF xxxxx

Maar eerst zijn we begonnen met de muziekronde. Yara had een zelfgemaakte cd meegebracht. Haar mama had er een heleboel leuke liedjes opgezet en Yara had het cdhoesje zelf gemaakt. We hebben de muziek de hele dag opgezet en zijn blij dat we de cd nog even in de klas mogen houden :) Dank je wel Yara!



Na de muziekronde zijn we naar de bibtruck geweest. We hebben er weer een heleboel leuke boekjes mogen lenen. Er werd al veel in gekeken vandaag.



Na de speeltijd zijn we begonnen aan Jeff zijn boekje. Iedereen deed zijn uiterste best om een mooie tekening van Jeff te maken. We keken naar de kleur van zijn haren, de kleur van zijn ogen, zijn kleren,.. en deden echt veel moeite om hem zo goed mogelijk na te tekenen.
Ondertussen konden de andere kleuters in de hoekjes spelen of aan hun contractjes werken.













Na de middagspeeltijd was Anouk in de klas. Zij heeft eerst een leuk spel gespeeld met de hele klas. Daarna mochten we nog even in de hoekjes spelen. Ondertussen waren Jeff zijn mama en papa aangekomen met heerlijke pannenkoeken. Daar hebben we allemaal van genoten. Jeff had ook 2 hele leuke spelletjes meegebracht als klascadeau. Dank je wel Jeff voor deze leuke cadeautjes.



















Morgen is het 'brandweerdag'. 's Ochtends komt de papa van Yarne ons uitleg geven over de brandweer en na de middag gaan we dan echt op bezoek bij de brandweer. Het gaat een superleuke dag worden. Wie iets heeft van de brandweer (verkleedkleren, een hoed, een boekjes, een brandweerauto,...) mag dat morgen zeker meebrengen!
Vergeet je autostoel niet mee te geven aan je kleuter!

Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten