dinsdag 16 februari 2016

het letterboek

Efe had een leuk boekje meegebracht voor de boekenronde. Het ging over een wolfje dat bang was van wolven! Het was een grappig verhaal! Dank je wel Efe!



Na de boekenronde hebben we nog even een toonmoment gehouden want er waren nog kleuters die iets hadden meegebracht voor de letterkast.


Tijdens de vrije werktijd werd er druk gespeeld en gebouwd in de hoekjes.

Maar al snel was het tijd voor het eetmoment en de kleine speeltijd buiten.

Na de speeltijd hebben we getekend in ons letterboek. We zochten allemaal woorden die begonnen met de letter F en maakten daar een tekening van. Het letterboek was al snel helemaal vol. Goed gewerkt!










Daarna was het tijd om te gaan turnen met Karolien.

Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten hebben we klasraad gehouden. Het verslag van de kinderraad werd voorgelezen en afspraken werden gemaakt.

Toen kregen we nieuwe contracten van Kristie. Eerst hebben we ze samen overlopen en op de kalender gezet wanneer ons contract af moet zijn. Daarna gingen we aan de slag. Tijdens de klasraad kwam het idee van Gloria om terug rustige muziek op te zetten tijdens de rode werktijd zodat iedereen zich kon concentreren en zodat de kindjes die in de hoekjes bezig zijn weten dat ze niet boven het geluid van de muziek mogen uitkomen. We hebben dat vandaag terug gedaan en dat werkte echt al goed. Dit idee gaan we dus behouden!











Tijdens de afsluitronde kregen we allemaal nog een brief met al onze plannen voor de komende 2 weken op. Goed lezen dus :)



Jaiden mag morgen en foto meebrengen voor de fotoronde.

Tot morgen allemaal!
Kristie



Geen opmerkingen:

Een reactie posten