woensdag 24 februari 2016

De F van Frozen en Feest

We begonnen onze F-dag met de Fotoronde van Gloria. Zij had foto's megebracht van haar favoriete reeks : Ghostrockers. Ze had de acteurs in het echt gezien en was er heel fier op. Goed gedaan Gloria!






Omdat een aantal meisjes tijdens het plannen van de activiteiten graag eens verkleed als Frozen naar school wilde komen hebben we dat vandaag gedaan. Kijk maar eens naar onze FROZEN- prinsesjes.



 
Na de ronde was het vrije werktijd maar wie wilde kon ook al beginnen met knutselen. Een opdracht van ons contract was dat je de F van Feest moest maken.  Ook na het fruitmoment (peer) en de kleine speeltijd hebben we hieraan verder gewerkt.















Voor we naar buiten gingen zijn we ook nog eens naar onze ijsschilderijen gaan kijken want het had gevroren vannacht. Sommige ijsschilderijen waren goed gelukt, anderen hadden nog een beetje water en nog anderen waren gaan vliegen!
Arke en Jesper zijn hierover verslag gaan uitbrengen bij Kirsten in het eerste leerjaar.










Tijdens de afsluitronde heeft Kristie de verhalendoos open gedaan en daar zaten een heleboel vrije tekstenboeken in. Kristie heeft ze allemaal voorgelezen. Super goed gedaan schrijvers!




Morgen gaan we Fruit proeven, je mag allemaal een stuk fruit meebrengen. Wie alles durft te proeven morgen kan proefkampioen worden!

Tot morgen allemaal!

Kristie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten