maandag 1 februari 2016

Lorena is 6 jaar!

We zijn de week begonnen met een feestje want Lorena was jarig vandaag!
Ze is 6 jaar geworden. Ze mocht de kapitein zijn en heeft dat heel goed gedaan.


Na de ronde vertelde Kristie dat we deze week de boeken voor de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen gaan lezen en Kristie begon met het verhaaltje waarvan wij dachten dat dat het mooiste zou zijn, enkel door de leuke tekeningen op de kaft.


Na deze ronde was het vrijde werktijd en mochten we in de hoekjes spelen.





Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we tekeningen gemaakt voor Lorena. Iedereen deed heel goed zijn best om een mooie tekening voor haar te maken.




Om half12 hebben we dan verjaardagsronde gedaan en liet Lorena samen met haar mama allerlei foto's zien van haar zelf.



Daarna hebben we gezongen voor haar en kregen we een hele mooie doos vol met spullen voor de klas als klascadeau. Dank je wel Lorena en Rosetta!






Toen was het tijd om aan tafel te gaan. Rosetta had voor iedereen verse soep voorzien en nadien kregen we lekkere beertjespannenkoeken. Dank je wel allebei! We hebben er lekker van gesmuld!














Na de grote speeltijd buiten heeft Kristie een tweede verhaaltje voorgelezen van de KJJV. Het ging over een ridder en zijn paardje.



We hebben ook nieuwe contractjes gekregen en die hebben we eerst overlopen. Daarna zijn we aan het werk gegaan. Wie klaar was mocht gaan spelen maar Kristie had rustige muziek opgezet en je moest er wel voor zorgen dat je rustig speelde zodat iedereen de muziek nog kon horen en zich ook kon concentreren. Dat lukte al vrij goed!






Tijdens de afsluitronde las Kristie een derde verhaaltje voor dat over een robot ging met de naam Franky!



Morgen lezen we terug 3 boekjes en is het turnen.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten