woensdag 3 februari 2016

Carnaval op school!




Hoe fijn dat iedereen verkleed naar school gekomen is! Het was een leuk weerzien in de speelzaal vanmorgen waar we soms 2x moesten kijken om te weten wie wie was :)
In de kring hebben we ons eerst eens allemaal laten zien en mochten we zeggen als wie of als wat we verkleed waren.



















Kristie heeft ook nog 1 boekje voorgelezen van de boekjes die we moesten lezen. Het was 'De krokodil die niet van water hield'.

Na de ronde mochten we gaan spelen of al beginnen aan een masker. Ondertussen werd er ook gedanst op de move tegen pesten 2016 want dat gaan we morgen met de hele school dansen.













Na het fruitmoment (peren) en de kleine speeltijd buiten hebben we verder gewerkt en gedanst in de klas.



















Maar we moesten op tijd opruimen want er moest nog 1 boekje gelezen worden vandaag en daarna volgde de stemming. Het laatste boekje was 'De leeuw en het vogeltje'.


Toen dat uit was volgende het spannende moment. Iedereen mocht beurt om beurt naar Kristie komen en stilletjes zijn stem doorgeven. We mochten niets verklappen aan onze vriendjes want we moesten zelf een keuze maken. Toch niet gemakkelijk hoor!



















En dit boekje heeft gewonnen met 7 stemmen ..............


Kristie heeft het winnende boekje nog eens voorgelezen. Morgen komt de mevrouw van de bib alle boekjes en ons stemformulier halen en dan is het afwachten welk boekje bij iedereen gewonnen heeft. dat boekje krijgen we dan ook in de klas.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten