vrijdag 16 juni 2017

Zandkastelenwedstrijd..

Hoi,

Vandaag was het eindelijk tijd voor onze zandkastelenwedstrijd. Bij het maken van de woordspin rond de letter 'Z' kwam er aan bod dat de kleuters zandkastelen wilden maken en dus hebben we er een wedstrijd van gemaakt. We begonnen met teams te maken en gingen dan ons zandkasteel ontwerpen. Els had allerlei potten bij die we konden gebruiken, door deze vormen samen te voegen konden we het ontwerp van ons zandkasteel tekenen. Even verkleinen op A4 papier zodat we een plan hadden om mee de zandbak in te nemen. Ons ontwerp op A3 hebben we mogen schilderen met een mengeling van verf, zand en lijm.



















Het was vandaag dag op wieltjes dus hebben we ook leuk kunnen fietsen. We hebben veel race'jes gehouden omdat Merel een racevlag bij had!
Namiddag trokken we de zandbak in om aan de wedstrijd te beginnen. Het was even zoeken naar de juiste verhouding tussen zand en water maar de kleuter hebben echt goed hun best gedaan en de resultaten mochten er zijn! De kleuters die geen zandkasteel wilden ontwerpen waren de jury! Ieder zandkasteel kreeg een andere titel als prijs. De medailles worden maandag uitgereikt! De juryleden krijgen een medaille voor beste jury! :d

Het grootste kasteel: Jaiden
Het langste kasteel: Manuel en Bryce
Het coolste kasteel: Loris en Mattia
Het schattigste kasteel; Xian en Aurelio
Het leukste kasteel; Azra
Het bloemigste kasteel; Yusa-Ali
Het creatiefste kasteel; Pauline
Het hoogste kasteel: Lana
De diepste put: Talle

























Geen opmerkingen:

Een reactie posten