dinsdag 13 juni 2017

Zonnebloemen planten

Pauline had vandaag boekenronde en ze bracht een boek van Peter Pan mee. We hebben het helemaal uitgelezen vanmorgen, het was zo een spannend verhaal dat het zonde was om erin te stoppen. Na de boekenronde tekende Pauline samen met een beetje hulp van Robin over het boek in ons praatrondeboek. Dank je wel Pauline!



Na de ronde was het vrije werktijd en mochten we in de hoekjes gaan spelen.

Na de kleine speeltijd hebben we zonnebloemen geplant. Dank je wel aan iedereen die potgrond en/of een bloempotje had meegegeven. De zonnebloemen worden 1m80, goed groot dus :) We moeten ze wel elke dag water geven!!















Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten kwamen we terug in de kring om de plannen voor de namiddag te bespreken. De uitnodigingen voor de proclamatie waren klaar en daar hebbende kleuters van de derde kleuterklas eerst allemaal hun naam op gezet. Iedereen heeft ze ook mee naar huis gekregen. Er zit ook een briefje in om in te schrijven. Elke kleuter mag naast zijn eigen gezin nog 4 extra personen meenemen. Dus mama, papa, eventuele broers en zussen en dan NOG 4 extra personen. Graag hadden we de briefjes op tijd terug gehad zodat we rekening kunnen houden met de aantallen voor die avond.



Daarna was het bakjestijd en hebben we heel goed gewerkt. Er werd ook hard gewerkt in de contractjes. Super!!














Tijdens de afsluitronde kregen we allemaal onze zonnebloemen mee naar huis. Er goed voor zorgen allemaal! Er zitten nog enkele briefjes in de boekentas.
Tutti Frutti stopt vanaf morgen, dus zeker zelf eens tuk fruit voorzien voor de fruitdag morgen!

Vanaf morgen is Els terug in de klas. Veel plezier allemaal en ik zie jullie maandag terug!
x Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten