vrijdag 23 juni 2017

Ijsballen, knutselen en poetsen!

Hallo,

Donderdag was het ook weer erg warm. We begonnen de dag buiten met een praatronde over spinners. Iedereen toonde zijn trucjes! We zaten op de boomstammen waar een lekker windje was. Hierna was het al tijd om te eten en te turnen.
















Na de speeltijd wilden we gaan spelen, ik vroeg of Xian misschien met de GO-Go's wou spelen, maar toen ik de doos nam zat er enkel een briefje in: 'we hebben ons verstopt want het is veel te warm in de klas!' Mattia wist te raden dat ze in de diepvries verstopt zaten en Robin vertelde toen dat haar mama er ijsblokken van gemaakt had! (Dank je wel Greet!!). De kleuters kregen de ijsbollen en moesten de Go-Go's bevrijden. Ze begonnen rustig aan tafel maar toen kregen de jongens natuurlijk het idee om ze kapot te gooien! De meisjes ontdekten dat de bollen ook smolten door er aan te lekken :d letterlijke waterijsjes dus! Ik had ook nog lettertjes ingevroren, hier probeerden ze daarna hun naam mee te leggen.























Namiddag kwamen de kinderen van het 1e lj naar onze klas en Kirsten nam onze oudste kleuters mee. De kinderen konden verven met de voeten, zonnetjes en haaien knutselen, dieren een ander lijfje geven, met de playmais knutselen, spelen met de spinners of in de hoekjes van de klas spelen.























Vandaag hebben we nog wat spullen gepoetst, getekend, geknutseld en geoefend voor de proclamatie.




DENKEN JULLIE ER AAN OM ALLE VRIENDENBOEKJES MEE TERUG TE GEVEN ZODAT ZE VOOR DE VAKANTIE TERECHT ZIJN BIJ DE JUISTE EIGENAAR!!!

Maandag is het schoolreis! Joepie! :d

Geen opmerkingen:

Een reactie posten