woensdag 7 juni 2017

De vaderdagskrant en nog beroepen


Vanmorgen hadden we terug beroepenronde. Bryce, Xian, Jaiden, Tuana en Lauren hebben verteld over het beroep van hun papa/opa. Bryce vertelde dat zij papa meester is en dat hij les geeft over stroom, Tuana haar papa is buschauffeur, Xian zijn papa is heftruckchauffeur EN brandweerman, Jaiden zijn opa werkt aan de straat en Lauren haar papa is vrachtwagenchauffeur. Fijn zoveel verschillende beroepen! Dank je wel voor deze leuke beroepenrondes allemaal! Morgen kijken we uit naar de volgende beroepen.















Na de ronde mochten we in de hoekjes spelen maar er werd veel gepuzzeld in de klas. Een opdracht uit ons contract is om een puzzel te maken van minstens 50 stukken. Wie dat kan krijgt een armbandje met daarop hoeveel stukken hij gemaakt heeft. sommige kleuters werken elke dag een beetje aan hun puzzel, dat mag natuurlijk ook!





Het fruit van vandaag waren nectarines.

We hebben vandaag ook allemaal een vaderdagskrant gemaakt. We vertelden wat we samen met papa/opa deden, waarom hij grappig is, wat we wensen voor hem,...



Tijdens de afsluitronde hebben we alle kranten voorgelezen. Willen jullie ze ook eens lezen, kom dan maar eens kijken aan ons prikbord, daar hangen ze allemaal op.

Morgen zijn het volksspelen en is het zwemmen. Niet vergeten hé!
Ook is Els dan terug in onze klas.

Ik zie jullie allemaal maandag terug.
x Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten