dinsdag 27 juni 2017

picknicken enzo ...



We zijn vanmorgen toch even gaan spelen in de speeltuin aan de Melberg. Dank je wel aan alle mama's om ons nog te komen halen met de auto's. Zo hebben wij toch ook fijn kunnen spelen. Ons koekje hebben we samen met de kleuters van Nath in de garage mogen opeten, supergezellig :) Hier zijn al enkele foto's maar op de blog van Nath kan je er nog veel meer vinden! Ga zeker daar ook eens kijken.





















Terug op school hebben we veel gepuzzeld en potloden geslepen en getekend en gespeeld. De voormiddag was heel snel voorbij!





's Middags hebben we dan een buffet gemaakt met al dat lekkers dat iedereen had meegebracht. we hebben met alle kleuters samen in de speelzaal op grote dekens gegeten. Dank je wel aan iedereen die iets heeft meegegeven! Het was ook weer reuzegezellig zo allemaal samen!









Namiddag hebben we geoefend ;) en het laatste uurtje mochten de kleuters die dat wilden een filmpje kijken.

Als snel was het tijd om naar huis te gaan.

Normaal is dit mijn laatste dag op school maar ik zal er donderdag nog zijn voor de proclamatie en vrijdag komen ik ook om samen met de kleuters fijn af te sluiten. Dus, tot donderdag allemaal! Veel plezier morgen samen met Els.

Kristie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten