dinsdag 20 juni 2017

veel werk vandaag!

We hebben vandaag een boekje over de zee gelezen tijdens de boekenronde. Sommige kleuters herkenden al veel letters in de titel! Knap hé!


Na de boekenronde was het vrije werktijd. Wie wou mocht een vlieger knutselen in de creahoek. Of anders mocht je een hoekje kiezen om in te spelen.
Na het eetmoment en de kleine speeltijd hebben we hieraan verder gewerkt. De voormiddag was heel snel voorbij. Gelukkig hebben we terug buiten in de schaduw onze boterhammen gegeten want het was heel erg warm in de klas.





Na de grote speeltijd hebben we het gehad over de proclamatie van de derde KK. Veel kunnen we hierover natuurlijk niet zeggen en veel foto's zijn er dan ook niet over te vinden ;) Daar moeten jullie nog eventjes geduld voor hebben!
Wat we wel kunnen zeggen is dat we vandaag allemaal een bak gekozen hebben om te poesten. Iedereen krijgt die mee naar huis en graag hadden we alles vrijdag terug gehad. Alvast heel erg bedankt allemaal om dit te doen!
Er werd buiten ook nog speelgoed gewassen door enkele kleuters. De andere mochten in de klas spelen als ze dat wilden of helpen met de bakken te sorteren. Er was nogal wat bedrijvigheid in de klas namiddag.






Denken jullie aub nog aan de inschrijvingsstrookjes voor de proclamatie. We hebben nog niet van iedereen het briefje terug gehad. Dank je wel!

Tot morgen allemaal!
Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten