maandag 19 juni 2017

een warme dag!


De praatronde hebben we samen met Els gedaan vanmorgen. Iedereen mocht vertellen wat hij had meegebracht. Na de praatronde zijn we buiten gaan picknicken want het was veel te warm om binnen te eten.

Na de turnles en de kleine speeltijd kwamen we terug in de kring. De opdracht van vandaag was dat we onze mooiste herinnering van dit schooljaar moesten tekenen. We hebben eerst in de kring overlopen welke leuke dingen we allemaal gedaan hebben. Rollebolle, zwemmen, schaatsen, Genk Gordelt en zelfs het contractwerk kwamen veel aan bod. Iedereen mocht zijn mooiste herinnering tekenen. Kijk maar eens mee wat we allemaal leuk vonden :





















We kregen van Els ook nog allemaal een medaille van de zandkastelenwedstijd van vrijdag.


De boterhammen hebben we ook buiten gegeten. Na de grote speeltijd hebben we ons allemaal goed ingesmeerd en zijn we samen met Els en Kristie naar De Maten gegaan. Daar was er veel schaduw en hebben we fijn gespeeld en veel gedronken. Het was fijn om wat lucht en minder drukkende warmte te hebben namiddag.
Kijk jullie kindjes wel allemaal na op teken, we hebben in het bosje gespeeld!




























Morgen kan je een ijsje kopen tijdens de speeltijd. de derde graad verkoopt ijsjes : een hoorntje voor €1 of een waterijsje voor €0.50/stuk. Wie wil mag een centje meebrengen naar school.


Morgen mogen alle kinderen ook een bak speelgoed kiezen om thuis te wassen. Zoals elk schooljaar vragen we dat elke kleuter 1 bak thuis wil wassen. Graag hebben we alle bakken ten laatste op vrijdag terug in de klas.
Hopelijk kunnen jullie vannacht fijn slapen! Breng ook maar zonnecrème mee naar school en eventueel een pet of een hoedje om ons te beschermen tegen de zon.

Tot morgen allemaal!
Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten