donderdag 1 juni 2017

Manuel 5jaar!

Hallo,

Vandaag was Suzanne aan de beurt voor de muziekronde. Ze had een CD van Nielson bij, het leukste liedje vond ze 'kop in het zand', dit sloeg aan bij iedereen en we hebben hier leuk op kunnen dansen.


Vandaag kwam een nieuwe vriend kijken in de klas. Hij zal volgend jaar starten bij Kirsten in het 1e leerjaar, maar nu heeft hij ons toch al eens kunnen zien. We hebben fijn samen gespeeld en nog wat verder gewerkt in ons contract. Mattia en Yusa-Ali zijn ook nog een onderzoekje aan het afwerken.




















Namiddag kwamen de Mama en Moeke van Manuel naar onze klas. Manuel is al jarig geweest, maar vandaag had mama een dagje vrij om naar onze klas te komen. We kregen 2mooie ballen en een grote emmer stoepkrijt! Dank je wel! Dit kwam al erg goed van pas met het mooie weer. We ruimden snel alles op en gingen met de mama voetballen en moeke ging met de meisjes mee die wilden tekenen met stoepkrijt. We werden ook nog getrakteerd op heerlijke fruitbekers met druivenspiesjes, dat was smullen in het zonnetje!

















Na het spelen buiten hadden we het wel erg warm, we kwamen even tot rust in de wilgenhut en toen kwam Rebecca toevallig nog eens langs, nu kon ze meteen nog eens een allerlaatste keer een verhaal vertellen aan ons :d Dank je wel Rebecca!


Tot morgen!

Donderdag 8juni gaan de oudste kleuters zwemmen, we zoeken nog vervoer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten