maandag 12 juni 2017

De Z van Zebra


Vanmorgen hadden we praatronde en Noor mocht de kapitein zijn. Er waren al verschillende kleuters die een potjes hebben meegebracht om te planten morgen, super!! De andere kleuters kunnen dat morgen nog meebrengen want dan gaan we zonnebloemen planten. Bryce had er al geplant bij zijn thuis en die waren al een beetje uitgekomen!

Na de ronde zijn we gaan eten want het was ook turnen vandaag.

Na de kleine speeltijd zijn we begonnen aan onze letterknutsels. We maakten de Z van ZEBRA en schreven zelfs het woordje ZEBRA. Iedereen heeft heel goed meegewerkt voormiddag. Ondertussen konden we natuurlijk ook fijn spelen in de hoekjes.













Zonnebrillen waren er ook genoeg vandaag :)


Na het eetmoment en de kleine speeltijd was het tijd om onze nieuwe contractjes te overlopen. De opdracht van de letterknutsel konden we allemaal al aanvinken want die was al klaar! We hebben namiddag echt heel hard gewerkt aan de contracten, het waren leuke opdrachten die erin stonden.










Ondertussen hebben Robin en Tuana een onderzoek gedaan. Ze wilden weten of zebra's geboren worden met strepen. En het antwoord is JA, we hebben nog wat weetjes ontdekt over de zebra. Wist je dat het planteneters zijn en dat ze in Afrika wonen? Wij weten dat nu wel :)
Tijdens de afsluitronde mochten onze onderzoekers hun onderzoekje komen voorstellen aan de klas.





Morgen gaan we dus zonnebloemen planten in de klas :) En iedereen kreeg ook nog een klasfoto mee naar huis. Kijk dus zeker in de boekentas vandaag!

Tot morgen allemaal!

Kriste


Geen opmerkingen:

Een reactie posten