zaterdag 10 juni 2017

de laatste beroepenronde..

Hallo,

Vrijdag waren er nog heel wat kleuters aan de beurt voor de beroepenronde.
Robin bracht haar papa mee naar de klas, hij vertelde over zijn job als baas/elektricien.
Suzanne toonde foto's over papa Bart die militair is en Yusa-Ali over zijn papa die schilder is.
Lana had een lange rol gemaakt over haar opa, we konden eerst zien waar hij aan werkte, dan had ze het werkmateriaal over getekend, en dan nog foto's over zijn hobby motocross. Ze had ook de werkbroek van opa bij een een crossbroek.
Talle's papa is kok, hij had het kookvest bij en centjes, want papa verdient er natuurlijk centjes mee :d
Noor had een leuke collage gemaakt van haar papa die sportanimator is in een buitenschoolse opvang. Noor heeft wel geluk want ze kan soms meegaan naar papa's werk, dat kan niet bij iedereen!
Adam had heel wat foto's en infoboekjes bij over het werk van zijn papa, hij is chemisch operator bij Thermo Clean en werkt 'snachts als wij lekker in ons bedje liggen te slapen.
Maria-Laura wilde graag over haar 2opa's en oma vertellen :d ze had een groot gebit mee want oma is tandarts. Met een grote tandenborstel toonde ze ons hoe we onze tanden moesten poetsen. Ook had ze een zandloper bij om te kijken hoe lang we wel moesten poetsen. Ze toonde foto's van de opa's als NKO-Arts en Neonatoloog.
Dank je wel allemaal! Goed gedaan!













Na de speeltijd maakten we een vrije tekst: Papa en ik. We tekenden wat we al eens met papa gedaan hebben of wat we graag eens met hem zouden willen doen.
Namiddag was het bakjestijd en deelden we de vaderdagcadeau's uit.







Goed weekend en een fijne vaderdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten