woensdag 21 juni 2017

eigen rapportjes schrijven en POLYMEER

Vanmorgen had Mattia zijn techniekronde. Hij had het supergoed voorbereid. We zijn buiten gaan zitten omdat het in de klas veel te warm was. Mattia liet twee proefjes zien. Het eerste was heel spectaculair, hij gebruikte zelfs woorden als POLYMEER. Het ging niet over onze Pauline van de klas zoals sommige eerst dachten maar hij maakte dus van gel water door er zout toe te voegen. Daar stonden we toch even van te kijken! Het tweede proefje was met een vierkant blokje aarde dat Mattia ook vloeibaar kon maken. Een superleuke techiekronde Mattia!









Sean is vandaag naar onze klas gekomen omdat hij zijn vriendjes zo mist en dat was volledig wederzijds! Leuk dat je nog eens kwam spelen Sean!

Daarna hebben we even 'iets geheims' gedaan' ;)  Daar hebben we het heel warm van gekregen en dus zijn we terug naar buiten getrokken. In de schaduw op de speelplaats hebben we eerst gegeten en daarna nog met krijt getekend op de speelplaats.



Ondertussen zijn de kleuters van de derde kleuterklas bij Kristie hun eigen rapportje komen invullen. En ze waren allemaal heel eerlijk :)


Na de speeltijd hebben de kleuters van KO2 samen met Els een banner gemaakt voor de kleuters van KO3. Meer hierover tijdens de proclamatie :) De kleuters van de derde kleuterklas hebben in de hoekjes gespeeld in de klas.





Vanaf morgen is Els er terug. Ik zie jullie maandag voor onze schoolreis!!!
Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten