dinsdag 25 oktober 2016

Halloweenwandeling en een zelfgeschreven Heksenverhaal

Ondanks het miezerweertje zijn we toch vertrokken op Halloweentocht met alle kleuters. Gelukkige veranderde het weer en konden we genieten van een superleuke wandeling in de Maten. Iedereen was heel erg leuk verkleed, we moesten soms toch 2x kijken wie er achter de vermomming verstopt zat! Onderweg konden we luisteren naar Halloweenverhalen. Toen we terug op school aankwamen stond het Halloweenbuffet klaar voor ons. Er was pompoensoep, broodjes, pizzastukjes, heksenvingers, heksenbloed, spokenkoekjes, spinnencupcakes, wafels, griezelige bananen en mandarijnen,... kortom we konden allemaal wel iets kiezen. Als de boterhammen niet allemaal op zijn vandaag weten jullie hoe dat komt :)

Kijk zeker op de blogs van Ann en Nath voor veel meer foto's!

Een dikke DANK JE WEL aan ALLE (groot)ouders die ervoor gezorgd hebben dat onze kleuters weer een fantastische Halloween-ervaring rijker zijn! DANK JULLIE WEL!






































Namiddag hebben we zelf een Herfstverhaal geschreven. De kleuters verzonnen het verhaal en tekenden er ook alles bij. Het verhaal hangt op aan ons prikbord, kom zeker eens lezen!






Tijdens de afsluitronde trakteerde heksje Noor ons allemaal op lekkere pepernoten! Dank je wel Noor!


Er zit ook een briefje in de boekentas om tegen vrijdag een deksel van een schoendoos mee te brengen. We gaan er samen met de stagiaire Rebecca een knikkerbaan van maken.
Morgen vieren we Yusa zijn verjaardag!

Tot morgen allemaal!
Kristie








Geen opmerkingen:

Een reactie posten