vrijdag 7 oktober 2016

allemaal dieren



Wat hebben wij een leuke dag gehad vandaag! We keken eerst naar Karrewiet en bespraken wat we gezien hadden in de kring. Het ging over bodemdiertjes en wat dat dan zijn. We willen graag ook eens op zoek gaan naar bodemdiertjes! Staat genoteerd dus :)



Na de ronde hadden we vrije werktijd en mochten we in de hoekjes gaan spelen.








Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we vrije teksten gemaakt. Je moest je lievelingsdier tekenen en wij moesten kunnen raden welk dier dat dan was. Er zaten hele leuke dieren bij!









Na de boterhammen en de grote speeltijd zaten we met 4 extra mama's in de kring. Zij kwamen schminken! We hadden tijdens de woordspin het plan gemaakt om ons dierenproject leuk af te sluiten en dat wilden we graag doen met dierengezichtjes. Dorien, Liesbeth, Helena en Jessy hebben ons allemaal geschminkt in het diertje dat wij wilden. Kijk maar eens of je ons herkend. We zijn echt prachtig geworden! Lieve mama's, heel erg bedankt voor deze leuke namiddag! De kinderen hebben ervan genoten en ik ook van hun gelukkige gezichtjes te zien :)


























































Tijdens de afsluitronde lazen we alle vrije teksten voor en toen was het tijd om naar huis te gaan.


Een hele dikke DANK JE WEL voor de mooie bloemen en lekkere pralines die ik van jullie gekregen heb! Hier ga ik ook van genieten :)


Vergeet niet dat we maandag naar Kiewit gaan voor de Boeboekswandeling. Picknick meenemen in een rugzakje en de juiste kledij voorzien! Hopelijk hebben we mooi weer.





Fijn weekend!


Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten