vrijdag 14 oktober 2016

lettermapjes

Actuaronde vandaag! We zagen dat er veel fietsers waren gevallen door de warmte en dat er iemand de fietsen van de kinderen kwam controleren op een school. Het weer en gevallen olifanten hoorden er ook nog bij :)



Na de ronde was het vrije werktijd en mochten we in de hoekjes spelen.








Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hadden we in 2 groepjes schrijfdans. Het groepje dat bij Kristie in de klas bleef heeft hun lettermapje gemaakt. We versierden het zoals we dat graag wilden en Kristie stak er onze eerste brief over de letter H in. Toch wel spannend allemaal! We hebben de mapjes vandaag mee naar huis met extra informatie erbij. Zeker in de boekentassen kijken dus!







Tijdens de middag was het de eerste kinderraad in de klas van Rabia en Sean en Aurelio mochten deze keer onze standpunten en ideeën gaan vertellen.


Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten kwamen we terug in de kring. Sean had gevraagd of Kristie een boekje wilde voorlezen en dat hebben we dan eerst gedaan. Het was een speciaal verhaal want het rijmde ook nog!


Daarna hebben de kinderen die hun werkje van de vormen nog niet gedaan hadden deze week dat afgemaakt. En toen konden we nog wat gaan spelen in de hoeken. De namiddag vloog weer voorbij!








Niet vergeten dat het maandag geen school is en dat het dit weekend Levensloop is! Hopelijk zien we mekaar daar!


Fijn weekend allemaal!

Kristie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten