dinsdag 18 oktober 2016

de letter H



We zijn vandaag begonnen met onze allereerste letter, de letter H. Er waren veel kleuters die iets hadden meegebracht dat begint met de letter H. Alle spullen mochten in de letterkast. Het is heel fijn dat ze zoveel hebben meegebracht! Kijk maar mee!
































Na de ronde was het vrije werktijd en mochten we in de hoekjes spelen.

Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we getekend in ons letterboek. Iedereen tekende iets dat begint met de letter H. We hebben alle uitgeknipt en in het letterboek geplakt. Dit gaan we elke keer doen als we een nieuwe letter leren. Zo kunnen we alle letters blijven herhalen.















Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten kwamen we terug in de kring. We hebben samen een woordspin gemaakt rond de letter H. Iedereen mocht een woord zeggen en daarna hebben we aan de hand van deze woorden plannen gemaakt voor de komende 2 weken.

Kristie heeft nadien alles in een briefje gegoten en die brief hebben we vandaag al mee naar huis gekregen. Zo kunnen jullie volgen wat we elke dag gaan doen en kijken of we iets nodig hebben voor die dag.

We hadden ook bakjestijd vandaag. We konden 2x kiezen uit verschillende bakjes.













 
Tijdens de afsluitronde kregen we nog een aantal brieven mee naar huis. Niet vergeten in de boekentas te kijken dus!


Morgen mag Talle zorgen voor de vakantieronde.

Tot morgen allemaal!

Kristie





Geen opmerkingen:

Een reactie posten