maandag 10 oktober 2016

Boeboekswandeling


Vanmorgen hebben we de taakjes verdeeld voor de praatronde. Sean is de kapitein, Manuel is de tijdsbewaker, Robin is onze weervrouw, Azra zorgt voor de rode bol, Xian verzorgt de kalender en  Dylan zorgt voor het licht. De kapitein zorgde ervoor dat de praatronde heel rustig verliep. Goed gedaan Sean!
We hebben van vandaag een nieuwe vriend in onze klas, welkom Adam!

Na de ronde zijn we een koekje of fruit gaan eten want op maandag is het turnen. Meester Seppe laat weten dat nog niet iedereen turnpantoffels heeft. Kunnen jullie dit even in orde brengen aub?

Na de kleine speeltijd buiten kwamen we terug in de kring. Kristie las ons een verhaal voor over de Boeboeks. Zo leerden we ze al een beetje kennen. Het verhaal leek veel op het sprookje van Hans en Grietje ;)



Daarna hebben we nog eventjes in de hoekjes kunnen spelen.









Om 11u45 zijn we vertrokken naar Kiewit. Daar aangekomen hebben we eerst gepicknickt met iedereen samen. Dat was heel gezellig! Daarna werden we in 4 groepjes verdeeld. In elke groep zaten leerlingen van het tweede en het eerste leerjaar en van onze klas. Voor alle foto's kijk je dus best ook even op de blog van het eerste en van het tweede leerjaar. Hier staan enkel de foto's op van de kinderen die in Kristie haar groepje zaten. We gingen met een boekje en de bolderkar vol voorwerpen op stap voor de boeboekswandeling. Het werd een hele mooie wandeling vol opdrachten en verhaaltjes.

AAN ALLE (GROOT)OUDERS DIE GEREDEN EN/OF MEEGESTAPT HEBBEN, DANK JE WEL, DANKZIJ JULLIE HULP ZIJN WE WEER EEN HELE LEUKE ERVARING RIJKER!





























































































Tot morgen allemaal!
Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten