donderdag 27 oktober 2016

vrolijke heksenhoeden en feest voor Dylan



Lana mocht voor muziek zorgen voor de muziekronde vandaag. Ze had een cd van Sinterklaas meegebracht en dat werd met veel plezier onthaald in de klas. Dank je wel Lana!



Na de ronde zijn we een koekje of fruit gaan eten want we moesten gaan turnen vandaag.

Na de kleine speeltijd zijn we begonnen aan de heksenhoeden. We mochten kiezen hoe we ze wilden schilderen en versieren. De meeste heksenhoeden zijn klaar maar sommige kleuters moeten morgen nog verder werken.















Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten kwamen we terug in de kring. Dylan is in de herfstvakantie jarig en wilde graag zijn verjaardag voor de vakantie vieren. We hebben allemaal een mooie tekening voor hem gemaakt en Kristie maakte zijn kroon in zijn lievelingskleuren.




Tijdens de afsluitronde hebben we gezongen voor Dylan en heeft hij getrakteerd met zelfgemaakte koekjes en lekkere mandarijntjes. Dank je wel lieve Dylan!





Morgen mogen we nog eens verkleed naar school komen. We gaan een knikkerbaan maken ( dus je deksel van je schoendoos niet vergeten!) en namiddag maken we pompoensoep voor de halloweenwandeling van Gygos Termien. Om 15u10 is het ook forum!

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten