dinsdag 11 oktober 2016

logileggers


Het was boekenronde vandaag en we lazen een heel mooi boek. De titel was 'Ik wil geen konijn!'. Eerst hebben we ons afgevraagd waarom Timo geen konijn zou willen en daarna heeft Kristie het verhaaltje voorgelezen. Het was een beetje een triestig verhaaltje maar toch met een leuk einde :)
Pauline tekende een konijntje in ons praatrondeboek.



Na de ronde was het vrije werktijd en mochten we spelen in de hoekjes. Wie wou kon ook gaan knippen samen met Katia.









Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we nog eventjes verder gewerkt in de hoeken maar daarna hebben we nog iets leuks gedaan. We hebben gespeeld met de logiblokken en met de logileggers. We kregen een prentje dat we met de logiblokken zo juist mogelijk moesten naleggen. Dat was niet altijd even gemakkelijk. We gaan hier deze week nog verder mee oefenen en dan gaan we vrijdag eens kijken wie er zelf een logilegger kan tekenen en die laten naleggen door een andere kleuter. Het was een hele leuk les vandaag.



























Na de boterhammen en de grote speeltijd was Dorien in onze klas. Zij kwam even vervangen want Kristie moest naar de nascholing van techniek. (en ze kwam met veel leuke ideeën terug ;) )

Morgen mag Mattia zorgen voor zijn vakantieronde.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten