vrijdag 8 mei 2015

Mijn Mama

We zijn de dag begonnen met de actuaronde. Daarin zagen we een school waar de afspraken voor de klassen en de school samen met de kinderen gelaakt werden via een klasraad. Lucas merkte direct op dat wij dat ook doen en dat hij dat fijn vond!


Na Karrewiet was het vrije werktijd en mochten we in de hoekjes spelen.
Dit mocht ook nog even na het eetmoment en de kleine speeltijd omdat Kristie bespreking had en Roos in onze klas was . Roos is de stagiaire kinderverzorgster. Ze bleef bij ons in de klas tot het turntijd was en Anouk ons kwam halen.






Na de boterhammen en de grote speeltijd hebben we allemaal een vrije tekst gemaakt met een thema. We moesten onze eigen mama tekenen en er iets bij vertellen. Er staan geen namen bij de tekeningen. Mama's , zoek dus maar zelf uit welke vrije tekst over jou zou gaan!


















Om half drie zijn we naar buiten gegaan om de kleine goals op te zetten. We gingen namelijk voetballen tegen KO2. Maar die goals opzetten bleek toch niet zo evident te zijn. Eric kwam ons helpen maar ze staan toch nog niet goed in mekaar. de voetbalmatch is dus uitgesteld.


We zijn dan terug naar de klas gegaan en daar las Kristie ons nog een verhaaltje voor : ' Taart voor mama'. Nadien kregen we allemaal onze cadeautjes voor onze mama mee naar huis.







Met alle kleuterklassen samen hebben we vorige week een 'moederdagworkshop' gehouden. Alle kleuters mochten zelf kiezen welk cadeautje ze gingen maken voor hun mama. Ze hadden keuze uit 5 verschillende dingen. Niet iedereen van onze klas gaat dus hetzelfde cadeau hebben maar het cadeau dat mama gaat krijgen gaat echt iets zijn waar je kleuter zelf voor gekozen heeft. 
Maar nog even geduld, jullie mogen nog niet piepen! Wachten tot zondag!!!

Ik wens alle mama's een hele fijne Moederdag toe en aan iedereen een fijn weekend.

Tot maandag.
Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten