woensdag 20 mei 2015

G van Giraf en een heel leuk spel

Vorige week had Lander spelletjesronde gegooid en hij had vandaag een heel leuk spel meegebracht. Rock & troll. Het was een spel waar je moest samenwerken om de draak te verslaan. Lander legde in de kring heel goed uit hoe het spel werkte en veel kleuters waren direct enthousiast om het te spelen. Super goed gedaan Lander! Ilyana waas daarna aan de beurt om met de dobbelsteen te gooien voor volgende week en ook zij gooide spelletjesronde! We kijken er naar uit Ilyana!
Jens mag ook morgen muziek meebrengen voor de muziekronde!












Na de ronde en een kort toonmoment was het vrije werktijd. Wie wilde kon ook al beginnen aan een opdracht uit ons contract. Je moest de G van Giraf knutselen.

Na het fruitmoment( nectarines) en de kleine speeltijd buiten hebben we hieraan verder gewerkt. Ondertussen kon je ook bij Anouk een spelletje gaan spelen, speelden we het spel van Lander, maakte we bouwwerken van LEGO en clix en maakten we mooie kettingen van de parels.
veel te snel was het tijd om naar huis te gaan.

















Er zitten terug briefjes in de boekentas bij een aantal kleuters. Denken jullie aan de andere brieven die ingevuld moeten worden? Dank je wel!

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten