woensdag 13 mei 2015

Medailles en een coole techniekronde



Lucas had lang uitgekeken naar vandaag. Hij had namelijk  techniekronde vandaag en hij had er veel zin in. We moesten het beste naar buiten gaan volgens Lucas. Daar vertelde hij dat hij een raket gemaakt die echt in de lucht kon schieten. We moesten wel een beetje achteruit gaan zodat er niks kon mis gaan. Lucas stak een tabletje in zijn raket met een beetje water. Het dopje moest erop en dan moesten we wachten. ineens school de raket de lucht in. Iedereen was stomverbaasd! We hebben het zelf nog 3!!! keer opnieuw gedaan en telkens lukte het. Lucas kreeg een groot applaus van iedereen! Knap werk Lucas!









Daarna was Lander aan de beurt om te gooien met de dobbelsteen. Hij gooide geel en dat is spelletjesronde. We kijken er alvast naar uit Lander!


Na de ronde was het vrije werktijd maar we konden ook al bij Kristie een Medaille gaan maken. Lucas had vorige week eentje gewonnen en tijdens het plannen rond de letter M wilden de andere kleuters ook een Medaille maken. We maakten een medaille voor de tofste klas van onze school :)

Ook na het fruitmoment (appel) en de kleine speeltijd buten werkten we hieraan verder zodat iedereen een medaille had om mee naar huis te nemen.

Ondertussen werd er bij Anouk ook gewerkt rond rijmen en woordjes in stukken hakken.













































Al snel was het weer tijd om naar huis te gaan.
Iedereen heeft ook nog een briefje in zijn boekentas zitten i.v.m. volgend schooljaar.

Geniet van het verlengde weekend allemaal!

Tot maandag!

Kristie

1 opmerking:

  1. Wauw Lucas, die raket willen wij ook wel eens zien !
    Dikke duim voor de harde werkers, die medailles zijn echt verdiend :-)

    BeantwoordenVerwijderen