donderdag 8 mei 2014

Heft uw voeten op!

Vanmorgen bracht Jens een cd mee voor de muziekronde. Hij wilde graag dat we het STOP-lied zouden opzetten en hij legde aan iedereen uit hoe dat ging. We moesten allemaal dansen op de muziek en als we STOP hoorden moesten we stokstijf blijven staan. Wie bewoog moest gaan zitten. We hebben het 2x gespeeld, zo leuk vonden we het! Dank je wel Jens voor de leuke cd!





Na de muziekronde was er terug even een toonmoment in de kring. Nadien was het vrije werktijd en mochten we spelen in de hoekjes.






Na de speeltijd hebben we het over de letter M van Mama gehad. We zagen dat je die op 2 manieren kon lezen. We hebben hem proberen te schrijven en nadien mochten we hem inkleuren. Wie wilde mocht nog een tekening voor mama inkleuren terwijl de andere kleuters voor de geheime missie bij Kristie kwamen. Natuurlijk zijn daar GEEN foto's van :)












We moesten ook op tijd gaan eten vandaag want om kwart voor 1 kwam de bus ons halen om naar het toneel te gaan. We gingen naar C-Mine in Genk. De titel van het toneelstuk was 'Heft uw voeten op!'
We hebben enkele foto's van ervoor en erna, want tijdens de voorstelling mochten we geen foto's nemen. Het was best wel een spannende voorstelling maar we moesten ook wel veel lachen. We hebben er allemaal van genoten. Kristie vond het spijtig dat ze onze gezichten niet kon trekken tijdens de voorstelling want daarop hebben we heel veel emoties gezien. Het was mooi te zien hoe iedereen zich inleefde in het verhaal!














I.v.m. de Gordeldag van volgende week woensdag : we zijn nog op zoek naar 4 plaatsen om ons te brengen 's morgens. Wie kan er nog rijden? We kunnen ook niet afspreken om 2x te rijden 's ochtends want we moeten om 8u55 STIPT vertrekken. Hopelijk kan er nog iemand meerijden.

Tot morgen allemaal!

Kristie

3 opmerkingen:

  1. Het was super leuk om nog eens samen met jullie op stap te gaan =) En iedereen was zo aandachtig en puur tijdens de voorstelling - zalig! =))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Had een afpraak maar die is weggevallen, ben vrij en kan 4 kleuters vervoeren, grtjs

    BeantwoordenVerwijderen