vrijdag 9 mei 2014

inpakken en een banner

Vandaag hadden we een hele leuke start van onze dag. Mirthe en Floor van de tweede graad kwamen ons een boekje voorlezen. Ze waren begin van de week al een boekje komen kiezen uit onze bibliotheek. Het was het boekje 'Licht uit!'. Ze hebben ieder om de beurt een stukje voorgelezen en nadien kregen alle kleuters een leuke tekening. Dank je wel Mirthe en Floor!





Hierna hebben we toch even naar Karrewiet gekeken en dit ook besproken in de kring. Nadien was het vrije werktijd tot het tijd was om buiten te gaan spelen.









Na de speeltijd hadden we turnen en terug in de klas hebben we onze cadeautjes voor mama ingepakt.


Na de middagspeeltijd hebben we gewerkt aan een banner. Elke school die meedoet aan Genk Gordelt moest een banner maken met daarop de naam van de school en een slogan. We hebben deze verzonnen : 'Freinet on the MOVE, wij hebben de GROOVE!' Enkele kleuters zorgden ervoor dat iedereen onze slogan goed gaat kunnen lezen. Ondertussen konden de andere kleuters een stukje van Mickey Mouse kijken, spelen in de hoekjes, werken in de crea-hoek of puzzelen. de namiddag is weer voorbij gevlogen.












Vergeet maandag je fiets of step niet mee te brengen! En vergeet zeker je cadeautje niet te verstoppen tot zondag! AAN ALLE MAMA'S : EEN HELE FIJNE MOEDERDAG ZONDAG!

Geniet van jullie weekend en vergeet morgen niet aan ons te denken, want dan doen we mee aan de scholenwedstrijd met ons schooltuinproject!

Tot maandag allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten