dinsdag 13 mei 2014

feest deel 2

Namiddag was er dan het verjaardagsfeest van onze jarige Andreas. Bart, zijn papa, kwam allerlei kring-, drama- en improvisatiespellentjes met ons spelen. Deel 1 was alvast super leuk! 











Tijdens deel twee kregen we cupcakes die Andreas zijn mama, Marjolijn, had gemaakt. Ze werden versierd en we kregen er ook verse aardbeien bij mmmm!




We zongen natuurlijk ook voor de jarige en hij deed een wens.





Tijdens deel 3 maakten we kennis met het 'vertelpaard'. Die vertelde ons dus verhaaltjes (met door de kinderen gekozen onderwerpen) en liedjes zong. Bedankt Bart voor de toffe namiddag! En nog een hele fijne dag voor Andreas gewenst xxx





Vergeet zoon/dochter niet te controleren op luizen en de brief weer mee te geven (twee vakjes invullen voor donderdag).

Het is morgen niet nodig dat de kinderen een boekentas meebrengen, er zal een snack en drankje voorzien zijn. !!! Op tijd aanwezig zijn op school en vertrekken naar het centrum is wel de boodschap !!!

Voor wie morgen gaat rijden: ons vertrekpunt met de fietsen is de fruitmarkt. Jullie kunnen de kinderen daar best afzetten. Ik (Anouk) zal jullie opwachten en iedereen verzamelen aan de Europalaan, bij de ingang van het ondergronds voetpad op de Fruitmark. 

1 opmerking:

  1. O wat vind ik het spijtig dat ik dit niet heb kunnen meemaken! Dat zag er supertof uit :)

    BeantwoordenVerwijderen