maandag 5 mei 2014

speciaal bezoek en een groot geheim

Het was een beetje gek deze ochtend. Toen we nog op de speelplaats stonden zagen we een bus stoppen met allemaal andere mensen. Het waren leerkrachten uit Taiwan. Ze kwamen vandaag in onze school kijken hoe wij werken. Tijdens de praatronde kwam er een groepje leerkrachten mee volgen. Ze vonden ons heel lief en vooral heel flink! We hebben allemaal een sleutelhanger van hen gekregen, het was een sleutelhanger die met de hand gemaakt was en die ons geluk zou brengen :)


Kapitein Yara heeft de kring goed op gang geholpen. Ze had zelf iets speciaals meegebracht : haar eigen kuikentjes. Het waren er 3. Ze mochten de hele dag in de klas blijven en we vonden ze echt heel schattig! Er kwam nog een onderzoeksvraag uit : Hoe groot moet een kip zijn voor ze eieren kan leggen? Yara en Amelia gaan dit eens onderzoeken.






Noor en Roos hadden een hele speciale steen meegebracht, hij hing aan een ketting en het was een wenssteen. Ze hadden hem van hun mama gekregen. We vonden hem zo mooi dat sommige kleuters ook wel een wenssteen wilde hebben. Het plan hieruit is dat we allemaal een mooie steen mogen zoeken en die mag je dan versieren in de klas.

                                               

Na de ronde gingen we in de hoekjes spelen maar als snel was het tijd om naar buiten te gaan.

Na de speeltijd was Anouk ook in onze klas. Samen met Kristie hebben we onze nieuwe contractjes overlopen. Er staan enkele leuke dingen in. 1 ervan is een drukoefening en die hebben we vandaag gedaan. We gaan niet verklappen wat we gemaakt hebben, we kunnen enkel zeggen dat het heel erg leuk was :)

Er zijn ook niet zoveel foto's genomen vandaag omdat er toch wat geheime missies lopen in onze klas en niet iedereen mag daar al van op de hoogte zijn! Afwachten dus!

Na de middag hebben we verder gedrukt en gespeeld.





















We hebben de dag afgesloten met een leuke picknick samen met de  klas van Nath.




Morgen mag Amelia een boekje meebrengen voor de boekenronde. Er zitten ook wat briefjes in de boekentas, niet vergeten te kijken dus!

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten