vrijdag 16 mei 2014

contracten afwerken

Vrijdag = actuaronde en dus keken we naar Karrewiet vanmorgen. Het was niet zo een gemakkelijke Karrewiet vandaag. Terug in de kring waren het toch moeilijke onderwerpen waarover we spraken. We hadden het over de mijnramp in Turkije en over de verkiezingen. Over het weer en over gevaarlijke duiksprongen. Maar Kristie vond het wel al knap dat we dit onthouden hadden en dat we hierover zo goed konden praten.

Na een toonmoment hebben we even vrij in de hoekjes gespeeld. De jongens hebben de tafels en stoelen eens onder handen genomen zaodat alles terug goed werkt :)

Na de speeltijd en het turnen hebben we hieraan verder gedaan. Ook in de andere hoekjes werd fijn gespeeld. Als afsluitmoment las Kristie het boekje voor dat Andreas in de bibtruck gekozen had.
























Na de boterhammen en de grote speeltijd was het rode werktijd. Wie zijn contract nog niet af had, kon dit namiddag doen. Er werd nog hard gewerkt hoor : prikken, een denkspel spelen, nog enkele werkjes afmaken, een kleurofening afwerken,... het werd allemaal gedaan deze namiddag. En iedereen is ook bij Anouk geweest om de kindtekening te maken.

Tijdens de afsluitronde hebben we de hele dag overlopen en onze plannen voor volgende week gemaakt want dan staat er een afspraak bij een echte bakker op het programma. Iets leuk om naar uit te kijken dus!














Geniet allemaal van het weekend en de zon!

Tot maandag.

Kristie

1 opmerking:

  1. Onze actua ronde ging vandaag ook over de mijnramp in Turkije.
    Als jullie naar de bakker gaan, mogen jullie altijd iets lekkers meebrengen voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen