dinsdag 25 maart 2014

onze t-shirts zijn klaar

Vandaag was het de beurt aan de tweede graad om op kamp te vertrekken. Ook zij zijn al goed aangekomen en hebben er al een leuke dag van gemaakt. In de klas hebben we de dagen nog eens geteld wanneer het aan ons is. Nog 2 keer slapen en dan mogen wij gaan! Eindelijk :)







Kapitein Andreas heeft heel goed zijn best gedaan vandaag tijdens de praatronde. We moesten wel veel dingen vertellen en laten zien. Daarna mochten we even gaan spelen in de hoeken.




Na de speeltijd was het turntijd.
Terug in de klas werd er heel hard verder gewerkt aan het kasteel. Het is echt prachtig geworden! Ook in de klas werd er gewerkt aan onze kampkaartjes en onze contractjes.


















Na de middagspeeltijd was het kampatelier voor de kleuters en de eerste graad. We gingen onze T-shirts drukken en onze moveshopkaarten maken. Er mocht telkens een groep komen drukken en kleuren, terwijl de rest met Else-Lise buiten kon spelen. Iedereen zijn T-shirt is af. Kristie zal ervoor zorgen dat al onze T-shirts op kamp geraken zodat wij ze niet zullen vergeten.
De namiddag was dus heel snel voorbij maar nu zijn we helemaal klaar voor het kamp. Morgen vertrekt de eerste graad en zal het heel stil zijn op school.




















Vergeet je SIS-kaart niet klaar te leggen en zorg voor een autostoel voor donderdag.
Amelia mag een foto meebrengen voor de fotoronde morgen.

Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten