maandag 24 maart 2014

een kasteel en zwemmen

We zijn vandaag de dag eens anders begonnen. Onze kampweek is namelijk begonnen en de derde graad met Rabia vertrokken vandaag. We zijn ze allemaal samen gaan uitwuiven.. Blijkbaar hebben ze er al een leuke dag opzitten.













Terug in de klas hielden we een beetje een rumoerige praatronde. Iedereen was namelijk toch wat uit zijn doen omdat ons vertrek naar het kamp nu echt wel dichtbij komt. Nog 3x slapen en dan is het onze beurt.
Jeff heeft echt zijn best gedaan om de kring goed te laten verlopen, samen met de tijdsbewaker Jens. We hebben ook nieuwe taakjes gekozen vanmorgen.


Na de praatronde mochten we even in de hoekjes spelen tot aan de speeltijd.

Na de speeltijd hadden we 3! juffen in de klas! Kristie, Jessica en Else-Lise. Tof hé :) Kristie legde de nieuwe contractjes uit. Het zijn niet veel oefeningen omdat we maar 3 dagen in de klas zijn maar er zit wel een belangrijk stukje in. We moeten ons naamkaartje om aan onze valies te maken wel afgemaakt hebben tegen woensdag. Dan krijgt iedereen het mee naar huis en kan mama of papa het aan onze valies hangen.
Bij Else-Lise konden we een leuk telspel gaan doen. En bij Jessica zijn de jongens begonnen aan een groot kasteel. Niet zomaar een kasteel maar een kasteel dat we nog volledig zelf moesten maken. We moesten eerst een plan tekenen, dan bekijken wat we allemaal nodig hadden, dan al het materiaal samen gaan zoeken en dan bepalen wie wat ging doen. Toch niet zo gemakkelijk allemaal hoor! Maar het is echt heel mooi aan het worden. Tijdens de afsluitronde hebben de jongens aan de klas laten zien hoever ze al stonden. Morgen mogen ze er aan verder werken. Fijne activiteit Jessica!

























Na de boterhammen was het tijd om te gaan zwemmen. De bus stond ons al op te wachten. Dank je wel aan alle mama's, papa's en tantie om mee te gaan.





Morgen gaan we dus verder werken aan het kastelen en namiddag gaan we onze tshirts drukken voor ons kamp. Dat beloofd weer een leuke dag te worden!

Groetjes

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten