dinsdag 11 maart 2014

mijn lievelingsfruit/groente

Noor mocht vandaag een boekje meebrengen voor de boekenronde. Het was een sprookje van Doornroosje. Kristie heeft het helemaal voorgelezen en het was toch wel wat spannend.


Omdat enkele kleuters iets hadden meegebracht en andere kleuters echt iets wilde vertellen, hebben we besloten om na de middag nog even een praatronde te houden.

Na de boekenronde was het groene werktijd en mochten we zelf kiezen in welke hoek we wilde spelen.







Na de speeltijd was het turntijd. Samen met Else- Elise hebben we goed ons best gedaan. Na de turnles hebben eerst besproken wat ons lievelingsfruit of onze lievelingsgroente was en hoe die eruit zag. Daarna mochten we daar een schilderij van maken. Dit is ook een onderdeel van ons contractje, dus vrijdag moeten alle schilderijen af zijn.








Als snel was het boterhammentijd en konden we ook buiten gaan spelen.

Na de middag hebben we dan eerste de uitgestelde praatronde gehouden. Andreas was onze kapitein. Daarna was het rode werktijd. We werkten in onze contracten, maakte ons schilderij af of speelde in de opengestelde hoeken.
















Tijdens de afsluitronde liet Kristie ons de foto's van de schoolfotograaf zien. Ze zijn allemaal heel erg mooi! Als je graag de foto's wil houden, gelieve dan zo snel mogelijk het geld mee te brengen. Wil je ze niet, dan breng je gewoon de foto's mee terug.


Morgen mag Manuel een foto meebrengen voor de fotoronde en is het fruitdag.


Tot morgen allemaal!
Kristie

1 opmerking: