donderdag 20 maart 2014

heel veel leuke activiteiten

Wegens een technisch probleem (lees : Kristie heeft te snel op een verkeerd knopje gedrukt) zijn er geen foto's vandaag voor deze blog. En dat terwijl we zoveel leuke activiteiten gedaan hebben vandaga :( duizend maal sorry dus!

We zijn begonnen met de muziekronde waarin Andreas voor muziek ging zorgen. Hij had een leuke cd meegebracht waar zowel liedjes als gedichtjes opstonden. Hij vertelde dat we nummer 9 moesten opzetten want dat ging over aan Alexander. We hebben er 2x naar gehoord en we hoorden dat er veel rijmwoorden in voorkwamen. Daarna hebben we allemaal zelf rijmwoorden gezocht.

Nadien hadden we praatronde waarin Yara de kapitein was. Ze heeft dat heel goed gedaan.
Daarna mochten we even vrij spelen in de hoekjes.

Na de speeltijd moest Kristie onverwacht naar een vergadering. Maar Jessica is bij ons in de klas gebleven. Samen met haar hebben we bloembollen geplant en bloemen gezaaid.  Onze handen werden er heel erg vies van maar het was wel super leuk!

Na de middagspeeltijd kwam Szilvi samen met een groepje kleuters deeg maken met de kefir die we zelf gemaakt hadden. Dat was ook een hele leuke activiteit. Het deeg moet nu rijzen en morgen gaan we er iets van bakken. Dank je wel Szilvi om dit samen met ons te doen!

Nadien zijn we met de vergrootglazen naar buiten geweest en hebben we gezocht naar kleine diertjes die we konden onderzoeken : spinnen, regenwormen, een hele dikke rups, ... Omdat de zon zo fijn scheen hebben we da onze koekjes ook maar buiten opgegeten :)

Morgen gaan we dus bakken met onze zelfgemaakt deeg. En namiddag is het kampatelier.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten