woensdag 26 maart 2014

het was heel stil op school

Deze morgen zijn de leerlingen van de eerste graad vertrokken op kamp. Nu bleven alleen de kleuters nog over op school. Het was heel stil vandaag. We hadden wel veel ruimte om buiten te spelen :) Maar we zijn toch blij dat wij morgen ook mogen vertrekken. Nu hebben we toch al lang moeten wachten!







Nadat we de eerste graad zijn gaan uitwuiven hadden we fotoronde in de klas. Amelia had 17 foto's meegebracht en vertelde over elke foto iets! Dank je wel Amelia! Dat heb je goed gedaan. Een aantal foto's hangen op onze fotomuur.



Nadien heeft Kristie even gekeken wie zijn kaartje had afgewerkt in zijn contractje. Wie daarmee klaar was mocht het in zijn boekentas gaan steken want dat hebben we nodig om morgen aan onze valies te hangen. De andere kleuters mochten spelen in de hoeken.











De kleuters van Nath zijn begonnen aan een insectenhotel!




Het fruit vandaag was mandarijn.




Na de speeltijd hebben we nog verder gespeeld in de hoekjes en tijdens de afsluitronde hebben we het nog even gehad over wat er allemaal in onze valies moest steken en wat we zeker niet mochten vergeten : je SIS-kaart, een autostoel en je GLIMLACH!

Ga maar op tijd slapen allemaal zodat we fris en blij kunnen vertrekken morgen!

Tot morgen allemaal!

Kristie

1 opmerking: